سرعت نصب آسانسور کششی بسیار بالاتر از همتایان هیدرولیکی آن هاست. به این علت این گونه از آسانسورها برای ساختمان های مرتفع و مدرن بسیار مناسب است. آن ها  حرکتی نرم تر و راحت تر به نسبت سیستم هیدرولیکی دارند. کاربرد آسانسور کششی برای کاهش مصرف انرژی نیز مؤثر است. این موضوع به علت استفاده از وزنه برای برقراری تعادل کابین است. اما آسانسورهای هیدرولیکی نیاز به وارد کردن فشار و هل دادن کابین برای حرکت آن دارند که در نتیجه انرژی بیشتری را می طلبند.
موضوع مهم درباره نصب آسانسور کششی توجه به چک کردن سیم بکسل و فلکه به صورت منظم است. زمانی که آن ها دچار پوسیدگی می شوند، کشش میان سیم بکسل و فلکه کاهش می یابد و دچار لغزش می گردد که می تواند کارایی آسانسور را کاهش دهد و در صورت نادیده گرفتن، افراد را با خطراتی مواجه کند.
آسانسورهای کششی محدودیت های ارتفاعی دارند که در این اواخر با استفاده از مواد جدید قوی تر و بهتر همچون فیبر کربن به آن ها این امکان را می دهد که ارتفاعات بیشتری را نیز پوشش دهند. بنابراین کاربرد آسانسور کششی در ساختمان های بسیار بلند نیز کاملاً امکان دارد.

نصب آسانسور هیدرولیکی

آسانسور ها امروزه یکی از پر فروش ترین و کاربردی ترین سیستم جابه جایی افراد و وسایل در بین طبقات مختلف ساختمان ها می باشد. آسانسور ها مدل های مختلفی دارند که هر کدام کارایی خاص خود را انجام می دهند، در این مقاله شمارا با روش عملکرد آسانسور هیدرولیکی آشنا می کنیم.

آسانسور هیدرولیکی چیست

آسانسور هیدرولیکی به علت داشتن مکانیزم هیدرولیکی در حرکت از امنیت بالایی برخوردار است، طراحی ساده آسانسور های هیدرولیکی سبب افزایش راندمان آن ها شده است. آسانسور های هیدرولیکی از نظر هزینه بسیار به صرفه هستند و فضای کمی را اشغال می کنند  درصد خرابی قطعات بسیار کم است. آسانسورهای هیدرولیکی برای راندن روغن به درون سیلندر و پیستون از پمپ فشار روغن، موتور و شیر صنعتی استفاده می کند، این عملکرد سبب به حرکت درآوردن اتاقک آسانسور می گردد. انواع آسانسور های هیدرولیک شامل مسافربر، بیمارستانی، باربر و خودروبر که ظرفیتی بین 300 تا 2000 کیلوگرم دارند.

مشخصات فنی آسانسور هیدرولیکی

نصب آسانسور هیدرولیکی بدون اینکه به گاورنر نیاز داشته باشد به سامانه ایمنی ضد سرقت مجهز هستند.

 آسانسور های هیدرولیکی را می توانید در مکان هایی با چاله کم ارتفاع نصب کنید.

 برای نصب این نوع آسانسور ها نیازی به ساختن موتورخانه در بالای چاهک آسانسور نیست.

 حتی در مکان هایی که چاه و چاله آسانسور پیش بینی نشده می توانید آسانسور هیدرولیک را نصب کنید.

 در ساخت پاوریونیت آسانسور از پمپ های روغن دنده ای ، پره ای واسکرو استفاده می گردد.

 حرکت سریع ، نرم و بی صدا.

 فقط در زمان بالا رفتن، آسانسور برق مصرف می کن به همین علت در مصرف انرژی بسیار صرفه جو است

 برای حمل کابین مجهز به کاراسلینگ می باشد.

 برق مورد استفاده تک فاز یا سه فاز.

روش کار آسانسور هیدرولیک

زمانی که موتور روشن شده و شروع به چرخش می کند پمپ هیدرولیک را  به چرخش در می آورد تا روغنی که در داخل مخزن است را به سمت جک منتقل کند به نحو، آسانسور به سمت بالا حرکت می کند و زمانی که شیر برق روشن شود، روغن درون مخزن به درون تانک تخلیه می گردد و دستگاه به سمت پایین حرکت خواهد کرد. در آسانسور های هیدرولیک برای انعطاف پذیری بیشتر از شلنگ های قابل انعطاف استفاده می گردد.

کاربرد آسانسورهای هیدرولیکی

همانطور که گفته شد نصب آسانسور هیدرولیکی برای جابه جایی وسایل و افراد در بین طبقات بیمارستان ها، ساختمان ها، پارکینگ ها و اماکن عمومی می باشد؛ به کمترین فضا برای نصب نیاز دارند و عمق چاله و اورهد آن کم می باشد. این نوع بالابرها تقریبا در همه جا کاربرد دارند به عنوان مثال:

 استفاده در ساختمان های مسی 2 الی 100 طبقه

 بیمارستان ها و مراکز درمانی

 پارکینگ ها طبقاتی

 استفاده در هتل ها و مراکز تجاری


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : آسانسور ,هیدرولیکی ,دارند ,استفاده ,گردد ,هیدرولیک ,آسانسور هیدرولیکی ,هیدرولیکی برای ,مکان هایی ,جابه جایی ,آسانسورهای هیدرولیکی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همه چی موجوده معرفی کالا فروشگاهی salamat اسپندش - دانلود رایگان فیلم، سریال، موزیک و انیمیشن رينگ-لايت-يا-نور-حلقوي-چيست-و-چه-کاربردي-دارد؟ روشنای آرامش یاردان قلی 2000 سان دانلود